Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2012 05:25 - ОЙРОШПЕД подкрепя Първия национален фолклорен събор „Лудогорие”
Автор: anris Категория: Бизнес   
Прочетен: 3557 Коментари: 0 Гласове:
1



 

image                Откриването на новия франчайз офис в гр. Разград на Ойрокуриер ЕООД, дъщерно дружество на ОЙРОШПЕД Груп, бе допълнителна причина компанията да подкрепи организаторите на Първия национален фолклорен събор „Лудогорие”. „Радвам се, че в България има хора, които влагат много енергия и ентусиазъм в това да поддържат традициите живи и да ги предават на поколенията. Това ни е съхранило и ще ни съхрани като народ, ценности и култура. Като представител на средния бизнес в България, считам, че е въпрос на желание и отговорност да оказваме подкрепа на подобни мероприятия, които обединяват хората и ги мотивират да бъдат по-добри” – споделя Явор Панталеев, прокурист на ОЙРОШПЕД АД.

 

ОЙРОШПЕД AД e първото частно дружество в България за спедиция, транспорт и логистика, създадено през 1990 г. От 2010 г. компанията предлага и куриерски услуги в страната и чужбина. В сътрудничество с над 500 партньори в Европа и света, фирмата осигурява гъвкава логистична мрежа за превоз на комплектни и групажни пратки до всяка точка на земното кълбо. Компанията разполага с добре развита материална база – модерен логистичен терминал в района на Аерогара София с 12 500 кв. м покрита складова площ с над 9000 палетни места, филиали и складови бази в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе и Лясковец и франчайз офиси в над 17 града в страната.

Транспортно-логистичната дейност е разделена в пет дъщерни дружества, които работят интегрирано в рамките на ОЙРОШПЕД Груп: Ойрокуриер ЕООД – куриерски услуги, Зелените Рицари – велокуриерски услуги, Еуроспед ЕООД – международен транспорт и спедиция, Еурохъб ООД – въздушна и морска спедиция, Ойролог ЕООД – складова логистика. Към структурата на групата са включени още Техникъл Сълюшън ООД, която разработва цялостни IT решения и туристическата агенция Азия Холидейз ООД.

В изпълнение на корпоративната мисия екипът на ОЙРОШПЕД Груп се стреми да формира организационна и управленска култура, основана на ценности.  „Ценностите, залегнали в народното творчество и култура, са устойчиви и непреходни. Те в голяма степен формират поведението на хората и отношението им към заобикалящия ги свят.

Присъединявайки се към инициативата на СНЦ „Лудогорие – 2012” ние вярваме, че ще допринесем за поддържане на искрата на колективното съзнание запалена сред нашите служители, клиенти, партньори и обществото като цяло” – допълва Явор Панталеев.

С уважение,

Борислава Стоименова

 http://www.eurosped.bg/

image

 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anris
Категория: Новини
Прочетен: 337624
Постинги: 136
Коментари: 46
Гласове: 182