Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2012 00:27 - Данчо Опиц е просто човек….
Автор: anris Категория: Новини   
Прочетен: 1624 Коментари: 1 Гласове:
2



    imageЗдравейте, в последните дни не съм писала и публикувала нищо, защото семейство Опиц решиха, че е хубаво за известно време да се дистанцират от тази шумотевица, която се създаде около тях. Хората се измориха, обезвериха, да не говорим, че се наслушаха на истински жлъчни коментари относно Йордан. Те страдат и изживяват събитията не по-лесно от който и да е друг в подобна ситуация. За съжаление никой не се сети, че психическия тормоз над тях е нещо непоправимо. В крайна сметка вече два дни Данчо е в затвора, за момента всичко е нормално или поне до колкото може да бъде такова. Днес беше помолил само за батерии на слуховото си апаратче, тъй като без него не чува почти нищо. Ще го видим до няколко дни.

Моля ви от сърце, стига вече с тези котки, стига вече с тези ловни трофеи /за информация, до момента разбрах, че за цялата му „ловна кариера“ има застреляни общо 2 заека/, всичко останало е „имам една приятелка, която има братовчедка, чиято колежка живее…., а тя чула от съседка, че е видяла….“

Аз знам истината, но не мисля, че това е сериозно да се коментира. Най-малкото, ако имаше случай с дългогодишен тормоз и залагане на капани на котки, то кой ли не би разбрал за това.

Това са извращения. Аз самата имам котка, имах и куче, обожавам животните и не бих имала подобни хора за приятели. Те също имаха куче, мелезче, подобно на немска овчарка, но не съвсем. Обичаха я много, наистина много.

Отидете на ул.“Чаталджа“, разходете се по нея, попитайте тук там, много ми е интересно какво ще чуете от хората и съседите на Опиц. Снощи се събрахме там, голяма група хора бяхме, все съседи и приятели. Всички си поплакахме хубаво.

Хората обичат Данчо, това е истината. Да, и те се карат, може и да се напсуват, може и да не си говорят по няколко дни, а след това са пак заедно.

Не ви ли звучи познато, това не е ли нещо нормално за всеки един от нас???

Или той трябва да бъде извънземен, за да не го оплюват тук и там???

Кой от нас не е просто човек, който греши и си понася последствията. Това е, Данчо не е иконописец, пенсионер или потомствен Фон Опиц, той е ПРОСТО ЧОВЕК…

Радостина Изова  

Обръщението е публикувано във Фейсбук групата за защита на иконописеца.

Списание Собственик

Отново публикуваме без никаква намеса текста.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. planinitenabulgaria - И аз поместих в блога си постинг за иконсописеца.
21.09.2012 23:01
Мисля, че големият залог в цялата тази игра са парите за кръвнина за роднините на крадеца, които те със сигурност няма да вземат. За да се получат тези пари трябва много сериозен член от НК да се осъди Данчо по него и той бе намерен - чл. 115. За прекършване на живота на младо птиче, според адвоката му, - с 90 регистрирани кражби и неосъден! - се присъжда до 300000 лв. кръвнина. А член 115 отнесенп към Данчо се тълкува така: вместо да рисува икони, иконописецът съзнателно умъртвява хора. Осъден престъпник от съдиите може да няма, но за убит престъпник в съда не потупват по рамото, а осъждат на 5 тодишни затвор и 300000 лв. кръвнина. Такова ни е правосъдието...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anris
Категория: Новини
Прочетен: 337399
Постинги: 136
Коментари: 46
Гласове: 182