Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2016 11:58 - ТРЕТИ Балкански рекорд за „Най-голямата лютеница, направена в една тава“ в София
Автор: anris Категория: Новини   
Прочетен: 575 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

И тази година за трети път ще правим Домашна лютеница „Кулинарен историк“ в рамките на гайдарско надсвирване „Златна Българска Гайда“ Копривщица гостува на София 2016 г.в София, Южен парк, Голямата поляна.
Започваме на 4 септември преди изгрев слънце.
Очакваме всички, които искат да се включат в приготвянето на Юнашката лютеница, да заявят предварително участие.

Идеята ни е да се включат всички които искат, в процеса на приготвяне на лютеница. Ще се мелят домати, печени чушки, моркови, печени патладжани.

Ние подсигуряваме всички продукти. Не се плаща нищо. За всички, които участват в приготвянето, ще подсигурим обяд и безалкохолни напитки. След приключването, ще получат и армаган от три буркана лютеница.

При желание, всеки може да си закупи лютеница по 4.00 лв. буркана. Няма значение дали е участвал в приготвянето, или е само наблюдател. Възможна е и предварителна поръчка на количества. След приготвянето на продукта, се дават проби в лицензирана лаборатория, за да е сигурно, че е спазена технологията.
Събитието е благотворително. 10% от приходите, ще бъдат дарени за каузата на Проект за изграждане на първия в България „Център за възстановяване и работа с деца с онкохематологични заболявания“ http://www.decaohz.org/?cid=5&NewsId=10




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anris
Категория: Новини
Прочетен: 337441
Постинги: 136
Коментари: 46
Гласове: 182