Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2011 23:30 - Дон Полиционе, или просто помагач
Автор: anris Категория: Новини   
Прочетен: 2850 Коментари: 1 Гласове:
1



 

Полицейски шеф – кум на имотната мафия

Полицейски шеф е разработван от колегите си в МВР за чадър над имотната мафия. Началникът е от столичния участък „Средец” към Първо районно, който се намира на бул. „Раковски”. До „къртицата” разследващите стигнали след ареста на тримата адвокати Иванка Томова, Константин Томов и Атанас Колев, които са заподозрени за кражба на около 20 жилища в центъра на София, научи „Монитор”. „Тече разследване, информация ще има, след като приключи следствието”, лаконични бяха от МВР вчера.

При проверката станало ясно, че регистрацията по лична карта на ченгето в известен период от време съвпадала с адреса на адвокатската кантора на тримата задържани. Нещо повече, офисът на юристите бил през няколко номера от полицейския участък, който трябвало да ги разследва, научи „Монитор” от два независими един от друг източника. Според данните полицаят е въртял цялата далавера на адвокатите.

Той им давал информация за потенциални жертви, на които да задигат апартаментите. След това услужливо помагал разследването на извършителите да стига до задънена улица. Неофициално се твърди, че ченгето е кум на двама от задържаните юристи.

Един от последните случаи, за който се предполага, че може да е извършен с участието на юристите, е присвояването на етаж от къща на ул. „Раковска” 182. Димитър Йорданов-Херошито разбира в края на миналата година, че бащината му къща от над 100 квадрата в центъра на София вече не е негова.
www.sobstvenik.com/




Гласувай:
1


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - better search engine ranking backlinks services
05.08.2011 17:51
higher search engine rankings link building seo <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a> backlinks service
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anris
Категория: Новини
Прочетен: 337373
Постинги: 136
Коментари: 46
Гласове: 182