Екипът на Юнашкия тиган отново се стяга за гостуване.
Ще приготвим КЕБАП ПО ЖЕРАВНЕНСКИ
За два дни, на място, на жив огън ще сготвим 350 кг. обезкостено свинско месо, 180 кг. стар лук, 100 връзки пресен лук, 90 кг. пресни гъби печурки и още 80 килограма различни видове зеленчуци. Приготвили сме няколко кошници пресни подправки и тайните мерудии на баба Цонка. След представянето на Юнашкия тиган в Копривщица и гостуванията ни в Трън и Разград, в Жеравна ще бъдем подложени на своеобразен изпит. На това невероятно място, ще бъдем лишени от всякакви съвременни помощни средства. Освен автентичната рецепта, ще имаме и автентична стара технология на приготвяне. Дано не се изложим.
За двата дни, през които ще представим новата рецепта, смятаме да нахраним 2500 човека. Да върнем спомена за бабината манджица, и да разкажем на гостите от далеко, какво е това стара българска кухня.
Ангел Ангелов
тел. 0885632035
www.sobstvenik.com/
Юнашки тиган за Гинес и огромна Юнашка п...
Мартеницата и траките
ЕВРОСТАТ ИЗНЕСЕ СТРЯСКАЩА СТАТИСТИКА ЗА ...
В моите очи ти си богиня и аз падам на к...